2021-03-11 07:47:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szüz - Fontos döntés vagy üzletkötés előtt áll

Napi horoszkóp március 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A napi horoszkóp szerint a romantikára való vágyad a szerelem új formáit nyithatja meg előtted, ha elvárások nélkül fejezed ki, mi az, amire vágysz. Munkahelyi ügyekben kedvező változások elindítója lehetsz, esetleg külföldi érdekeltségű céggel kapcsolatban.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében jár. Lehetséges, hogy érzelmi okokból nem működik jól az ítélőképességed, és rosszul döntesz. Márpedig nem árt most jobban odafigyelni a kedvesedre. A munkahelyeden, vagy az üzleti életben csak akkor érsz el változásokat, ha valóban hiszel benne.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ne azt keresd partneredben, ami elválaszt tőle, hanem azt nézd, ami összeköt vele. Ha folyton kukacoskodsz, nem lesz hosszú életű a kapcsolat. Ha párkapcsolatban élsz, megütheted a bokádat, ha képtelen vagy ellenállni a kísértésnek: titkos szerelem van kilátásban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Sok kérdésben nem jutsz dűlőre a pároddal. Nem nagy dolgokról van szó, csupán apróságokról, mégis fontosnak érzed, hogy a tiéd legyen az utolsó szó. A mostani változások talán a te érzékeny idegrendszeredet viselik meg a legjobban.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold a Halak jegyén halad keresztül. Ha szingli vagy, új szerelem érkezhet az életedbe. A munkahelyi titkos viszonyok viszont elveszik a kedvedet mindentől és mindenkitől. Ne onnan válassz!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Előfordulhat, hogy a neten keresel magadnak társat, mert írásban könnyebben mersz beszélni az érzelmeidről, mint szóban. Valaki pont vevő lehet erre az ismerkedésre. Fontos döntés vagy üzletkötés előtt áll.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma bárkit képes vagy elbájolni, akivel csak találkozol. Ráadásul úgy teszed mindezt, hogy a másik cseppet sem bánja, ha kicsit manipulálod, vagy megvezeted. Csapj a lovak közé, és nyerj!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Előfordulhat, hogy olyan személy iránt érzel most rajongást, akiről tudod, hogy nem fogja viszonozni az érzelmeidet, de most ez egyáltalán nem zavar. Most csak a szerelem érzése a fontos. És ki tudja, a másik érzései is változhatnak még...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy régi szerelem foglalkoztat most, olyasvalakire gondolsz sokat, akinek évekkel korábban ígértél valamit, de nem tartottad be, pedig fontos volt neked. Sokkal szabadabban, kötetlenebb formában, a kötöttségektől megszabadulva szeretnél dolgozni, és talán most célt érsz.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Biztos lehetsz abban, hogy nem hagy magadra, melletted áll partnered, amikor erre szüksége van. De ne feszítsd túl a húrt, ideje végre őszintének lenni. Ez a mostani különösen küzdelmes időszaknak ígérkezik a Bak számára. Ne add fel, lesz még jobb is!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Érzed, hogy partneredet szabadságvágya miatt könnyen elveszítheted, de azt is tudod, hogy kedvességgel, szeretettel és őszinteséggel mindent el lehet érni nála. Rengeteg új feladat adódik az életedben, melyekben kibontakozhatsz, személyiséged erősödhet.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nem kizárt, hogy a munkahelyeden találkozol egy olyasvalakivel, aki felkavarja a szerelmi állóvizet. Ha csak alkalmi munkát kínálnak, azt is fogadd el, és ne figyelj a folyosói pletykákra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: